Reparatii tableta

Contacteaza un specialist Kraftservice

Afișajele impresionante și vibrante sunt exact ceea ce vă așteptați atunci când navigați sau actualizați medii sociale. Totul, de la aplicații, filme, e-mailuri și, desigur, apeluri de pe Android, vă oferă o experiență revoluționară. Dacă sunteți prins cu un ecran crăpat, problema bateriei sau o problemă necunoscută, alege Kraftservice pentru repararea telefonului mobil pentru servicii rapide, fiabile și de calitate. Salvăm viața smartphone-ului tău!

0743 186 888

Inlocuire display

Serviciile de înlocuire a ecranelor rupte sunt rapide și accesibile. De fapt, majoritatea reparațiilor ecranului iPhone pot fi terminate într-o zi lucrătoare, dacă nu în timp ce așteptați în magazin.

Daune provocate de apă

vizitați Kraftservice Vom efectua o diagnosticare profesională pentru a determina gradul de deteriorare, pentru a curăța dispozitivul, pentru a îndepărta eventualele resturi.

Inlocuirea mufelor

Dacă difuzorul iPhone-ului este distorsionat sau pur și simplu nu produce sunet, este posibil să aveți nevoie de o reparație sau înlocuire a difuzoarelor. Încrederea experților de la Kraftservice pentru a rezolva toate problemele audio ale iPhone-ului.

Semnal slab

Când vă confruntați cu semnal slab sau fără semnal pe iPhone, Kraftservice este aici pentru a vă ajuta. IPhone-ul dvs. ar putea suferi dintr-o varietate de probleme, inclusiv daune de apă, deteriorarea cartelei SIM sau software învechit.

Resoftare

Resoftarile se realizeaza in aceias zi in care se plaseaza telefonul in service. Sistemele de operare instalate sunt optimizate astfel incat telefonul sa fie mai rapid si mai eficient, toate datele pot fi salvate si vor fi depozitate in serverele BITS pentru Back-up timp de o saptamana.

Semnal slab

Acumulatorul telefonului este prima piesa care cedeaza din motive maturale din ansamblul telefonului. Din fericire, Kraftservice efectuează înlocuiri profesionale ale bateriei iPhone, astfel încât iPhone-ul dvs. să poată ține pasul cu stilul tău de viață ocupat.

Solicită o ofertă de preţ

Completănd acest fromular veţi solicita o ofertă pentru reparaţia dvs.

Service prin curierat

Daca pana acum drumul pana la un service GSM a reprezentat o problema, de acum poti economisi timp si bani cu ajutorul serviciului de curierat rapid.

  • Completezi formularul on-line/suport telefonic
  • Curierul ridica dispozitivul defect
  • Dispozitivul intra in service
  • Dispozitivul reparat va ajunge inpoi in posesia dumneavoastra in maxim 3 zile.

Astfel va punem la dispozitie cea mai comoda varianta in care sa va puteti rezolva probeleme electronice.