Inlocuire Sticla Samsung S9 si S9 Plus

Asiguram schimbare sticla pentru telefonul tau Samsung S9 sau S9 Plus.

trimite telefonul

Nu esti din Bucuresti? Nici o problema. Trimite-ne telefonul Samsung S9 sau S9 Plus, prin curier si stai fara griji.

plata ramburs

Ca sa fii si mai linistit, nu vei plati decat in momentul in care curierul iti va returna telefonul cu sticla schimbata.

inlocuire display samsung s9 si s9 plus

noi il reparam

Receptionam telefonul si il reparam pe loc la sediul nostru. Pentru coletele trimise cu Fan Courier, termenul este de 5 zile lucratoare.

garantie si retur

Serviciul "inlocuire sticla Samsung S9 sau S9 Plus," beneficiaza de garantie 6 luni.

Te grabesti? Repara in regim de urgenta.

Daca nu poti astepta si vrei schimbarea sticlei cat mai rapid, Kraft Service iti ofera optiunea cea mai simpla. 

REPARA PE LOC! 

De ce sa astepti pana vine curierul cand poti sa vii la punctul din Piata Romana, unde in maxim o ora, iti inlocuim sticla si pleci cu telefonul tau Samsung S9 reparat. 

Acest serviciu costa 100 de lei si se aplica peste tariful standard de 380 lei, pentru schimbare sticla Samsung S9.

Telefonul tau Samsung S9 sau S9 Plus este protejat datorita tehnologiei Gorilla Glass, insa chiar si acest tip de sticla se poate sparge in anumite conditii. 

Cu toate ca sticla de pe telefonul Samsung S9 este cu 20% mai groasa fata de sticla de pe Samsung S8, chiar si acest tip de sticla are nevoie de protectie pentru a nu se sparge la socuri mari. 

Daca ai avut ghinionul sa scapi telefonul si sa se sparga sticla, specialistii nostri te pot ajuta cu inlocuirea sticlei, conditia fiind insa ca LCD-ul sa mai functioneze.

Cum se face inlocuirea sticlei telefonului Samsung S9 sau S9 Plus? Procesul este unul complex si destul de complicat, dar la Kraft Service, noi reusim de fiecare data. Inlaturam sticla veche, sticla sparta, si pregatim suprafata pentru atasarea sticlei noi. Folosim substante speciale pentru a inlatura orice ramasite de sticla si apoi lipim o sticla originala, pentru ca telefonul tau Samsung S9 sau S9 Plus sa fie din nou ca atunci cand l-ai cumparat. Recomandam sa protejati sticla noua folosind fie huse protectoare sau folii de sticla extra pentru a beneficia de inlocuirea sticlei un timp indelungat. Pentru a nu mai avea nevoie de inlocuirea sticlei, protejeaza-ti telefonul si ai grija sa nu il scapi pe suprafete dure. 

Concept by digitalexpand.ro

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?