Inlocuire Display Iphone 11 PRO MAX

BUCURESTI, PIATA ROMANA

Asiguram inlocuirea touch-ului si a display-ului (ecranului) pentru telefonul tau Iphone 11 PRO MAX

Refurbished Original display OLED de rezervă, cu sticlă tactilă şi ramă, pentru Apple iPhone 11 PRO MAX 

Display Refurbished Original este un original recondiționat de noi, un ecran OLED pentru iPhone 11 PRO MAX. La renovarea display-ului, acordăm atenție fiecărui detaliu și folosim întotdeauna lumina de fundal originală, strat polarizant și pentru sticla tactilă frontală. 

Fiecare display are cadre perfect centrate pentru camera frontală și senzorul de proximitate. Aceasta este o calitate originală, potrivită pentru un utilizator foarte exigent iPhone PRO MAX. Împreuna cu acest display, vă recomandăm, pe lângă display-ul în sine pentru iPhone 11 PRO MAX, pachetul ce include și cablu flex pentru display, cablu flex senzor atingere, sită anti-praf pentru căști și cadru pentru senzori frontali.

trimite telefonul

Nu esti din Bucuresti? Nici o problema. Trimite-ne telefonul Iphone 11 PRO MAX, prin curier si stai fara griji.

plata ramburs

Ca sa fii si mai linistit, nu vei plati decat in momentul in care curierul iti va returna telefonul cu displayul inlocuit.

noi il reparam

Receptionam telefonul si il reparam pe loc la sediul nostru. Pentru coletele trimise cu Fan Courier, termenul este de 5 zile lucratoare.

garantie si retur

Serviciul "inlocuire display Iphone 11 PRO MAX" beneficiaza de garantie 6 luni.

Te grabesti? Repara in regim de urgenta.

Daca nu poti astepta si vrei sa schimbi ecranul (display-ul) spart, cat mai rapid, Kraft Service iti ofera optiunea cea mai simpla. 

REPARA PE LOC!  

De ce sa astepti pana vine curierul cand poti sa vii la punctul din Piata Romana, unde in maxim o ora, iti inlocuim display-ul(LCD) si touch-ul, pleci cu telefonul tau Iphone 11 PRO MAX, reparat. 

Concept by digitalexpand.ro

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?